Bekijk de demo van de vakantiehuis website!

Je kunt op onze demo website nu al kijken hoe een website voor jouw vakantiehuis of appartement eruit komt te zien.

Bekijk de demo vakantiehuis website

( opent in nieuw venster)

Voordelige vakantiehuis website laten maken

Een complete vakantiehuis website voor € 650

Wil jij een moderne website laten bouwen voor jouw vakantiehuis of appartement? Websitemakerij doet het graag. Tegen een scherp tarief van € 650 exclusief BTW bouwen wij op korte termijn een volledige vakantiehuis website. Een website waar de bezoeker snel en gemakkelijk kennis maakt met de accommodatie, die jij verhuurt. Op de website staat alle essentiële informatie netjes en duidelijk gepresenteerd. De beschikbaarheid en de prijzen van het vakantiehuis of appartement staan duidelijk zichtbaar gepresenteerd én zijn gemakkelijk door jou zelf aan te passen in de backoffice van de website. En uiteraard is de vakantiehuis website uitstekend te bekijken op smartphones en tablets.

Je kunt direct bekijken hoe de vakantiehuis website eruit komt te zien op onze demo-website op www.websitevakantiehuis.nl (opent in nieuw venster):

Bekijk de demo vakantiehuis website

Heb je interesse in het laten maken van een vakantiehuis website? Neem dan contact met ons op. Bel 06 27 40 75 36 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met ons op

Het ontwerp van de vakantiehuis website

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor de website van jouw vakantiehuis of appartement. Het ontwerp is te zien op www.websitevakantiehuis.nl (opent in nieuw venster). Als wij een website voor jouw vakantiehuis of appartement gaan maken, dan maken we gebruik van dat ontwerp. Kleurstelling is in overleg aan te passen en is inclusief de prijs. Omdat we gebruik maken van dit kant en klare ontwerp, kunnen we jouw vakantiehuis website voordelig aanbieden voor € 650 exclusief BTW.

Jij levert ons de teksten, foto's, prijzen en beschikbaarheid

We kunnen de website van jouw vakantiehuis of appartement op korte termijn maken. Jij levert de teksten, foto's, prijzen en de beschikbaarheid aan. Ook geef je ons jouw bedrijfslogo. Je kunt ook kiezen voor een tekst-logo. We bespreken samen of je de foto's in wilt delen in categorieën of dat je ze allemaal bij elkaar wilt laten zien. We bepalen samen de volgorde waarin de foto's getoond moeten gaan worden. De websitebezoeker kan de accommodatie gemakkelijk bekijken door op de tabjes te klikken in de tab-balk bovenaan de pagina van de accommodatie. We bepalen samen de tekst, die in deze tabjes komt te staan (en daarmee bepalen we eigenlijk ook de logische indeling van de gehele presentatie).

Wij gaan aan de slag

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe website in de basis wordt geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Daarvoor worden alle relevante zaken systematisch afgewerkt. Denk daarbij aan goede titel- en beschrijvingstags, die worden weergegeven in de zoekresultatenlijst van Google en andere zoekmachines. Deze titel- en beschrijvingstags zijn erg belangrijk! We geven alle plaatjes een logische zoekmachinevriendelijke naam. We maken logische zoekmachinevriendelijke url's (de internetadresregels die je in de browser bovenaan ziet staan).

Samen controleren we alles en zetten jouw vakantiehuis website 'live'

De website wordt gemaakt op een testlocatie die jij ook kunt benaderen. Zo kunnen we nog voordat de website 'live' gaat samen controleren of alles klopt. Klopt alles? Dan zetten we jouw nieuwe website 'live'.

Optioneel: onderhoudscontract voor € 135 per jaar

Als de website eenmaal geplaatst is is die van jou. Er worden door ons geen abonnementskosten of iets dergelijks gerekend. Wel adviseren we om een onderhoudscontract af te nemen. Daarvoor updaten wij meerdere malen per jaar de Joomla 4-versie waarmee de website is gebouwd en maken dan tevens een back-up van de website. Tevens updaten we meerdere malen per jaar de gebruikte Joomla 4-extensies. Zo blijft de website goed functioneren en veilig. Een onderhoudscontract loopt één jaar en wordt na één jaar alleen in overleg weer verlengd. Je betaalt het onderhoudscontract voorafgaand aan de periode. De kosten zijn € 135 exclusief BTW. Nogmaals, een onderhoudscontract is niet verplicht, maar wel aanbevolen.

Webhosting

De website van jouw vakantiehuis of appartement moet worden geplaatst bij een webhostingprovider. Misschien heb je al een website. Bij de webhostingprovider waar jouw website staat kunnen we dan de nieuwe website gaan plaatsen. Dat alles is inclusief de prijs van € 650 exclusief BTW voor de website.

Heb je nog geen website en webhostingprovider? Wij adviseren dan webhostingprovider Vimexx. Vimexx-webhosting is modern, snel, veilig en voordelig. Al voor € 2,45 per maand exclusief BTW heb je al goede en snelle hosting voor jouw website. Als je jouw website laat hosten bij Vimexx, dan regelen wij een account en installeren het hostingpakket. Tevens vragen we bij Vimexx jouw domeinnaam aan. Dit alles is inclusief de prijs van € 650,00 exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor jouw domein en jaarkosten voor de hosting bij Vimexx. 

Heb je al een website en wil je verhuizen naar Vimexx? Dan kunnen we dat voor jou regelen. De kans is groot dat je kosten gaat besparen op webhosting. De nieuwe website komt dan bij Vimexx te staan. We verhuizen jouw domeinnaam. Als er een e-mailadres verbonden is aan de domeinnaam wordt de e-mail meeverhuist. De kosten voor verhuizing van de domeinnaam naar Vimexx én de verhuizing van één e-mailadres zijn éénmalig € 120 exclusief BTW. De kosten voor Vimexx-hosting en jouw domeinnaam betaal je zelf.

Pagina's op de demo vakantiehuis website

Een overzicht van alle pagina's, die op de demo vakantiehuis website staan, kun je hier bekijken. 

Interesse?

Heb je interesse in het laten maken van een vakantiehuis website? Neem dan contact met ons op. Bel 06 27 40 75 36 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met ons op