Frank Hoekstra | eigenaar Websitemakerij - Joomla 4 website specialistWebsitemakerij maakt moderne en responsive Joomla websites voor particulieren en kleine zelfstandigen in de regio Amsterdam en elders in Nederland. 

Bekijk klantreviews van Websitemakerij - joomla specialist | 5-sterren beoordeling op Google Reviews

Bekijk klantreviews    Contact

Website bouwen met Joomla

Websitemakerij maakt websites met Joomla. Joomla is een bekroond Open Source contentmanagementsysteem (CMS), gebouwd en onderhouden door een sterke community vrijwilligers die ernaar streven om robuuste, veilige en makkelijk te gebruiken software te maken. De functies ervan komen overeen met de nieuwste webtechnologie. Wij maken je website altijd met de meest recente versie van Joomla. Joomla 5 is momenteel de nieuwste versie van Joomla. Het is net zoiets als Wordpress, maar het werken aan je website met Joomla is gemakkelijker, logischer en de mogelijkheden voor het bouwen van een website overeenkomstig jouw wensen zijn ruimer.

Joomla website vanaf € 495 

Een website met een homepage, twee extra pagina en in de basis geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in Google Chrome en andere zoekmachines heb je al vanaf € 495 ex. BTW. De design van de website is gebaseerd op de gekozen Joomla template. Wil je meer pagina's, een contactformulier, een slideshow of andere dingen? Dan betaal je een meerprijs. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave. Bel 06 27 40 75 36 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design

Je website wordt gebouwd op basis van een template. De template bepaalt hoe je website er uit komt te zien. De keuze voor de template is dus erg belangrijk. Websitemakerij helpt je daarbij! Een template kan gratis zijn maar beter is het om een betaalde template aan te te schaffen. De prijs van een goede moderne template ligt ongeveer de € 25 en € 75. De keuze is enorm! In overleg kunnen aanpassingen aangebracht worden in de template. Zo kan de de look en feel van je website helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Goed vindbaar in Google

Als je een website door Websitemakerij laat maken, wordt je website geoptimaliseerd voor Google. Als je nog geen domeinnaam hebt gekozen zoeken we samen een passende domeinnaam. In overleg met jou wordt een logische indeling voor je website gemaakt. Elke pagina krijgt een goede titel en beschrijving mee die verborgen zijn in de html-code en geïndexeerd worden door Google en andere zoekmachines. Afbeeldingen op je website krijgen een zoekmachinevriendelijke naam. Ook krijgt elke afbeelding een logische,verborgen en zoekmachinevriendelijke alt-tag mee. De alt-tag wordt door door de zoekmachines geïndexeerd. In overleg met elkaar wordt gezorgd voor een juist gebruik (lees: wat Google fijn vindt) van kopteksten in de teksten op je site. Tot slot zorgen we er voor dat de url (het webadres van de pagina's van je website) een logische en zoekmachinevriendelijke naam krijgt.

Responsive website

Je website zal responsive worden. Dat betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Dus of de bezoeker je site nu bezoekt met een smartphone, tablet, laptop of PC, in alle gevallen wordt je site goed weergegeven. En dat is heel belangrijk! Want meer dan de helft van de bezoekers van een website die merken dat de website niet responsive is verdwijnt direct en kiest voor de website van een concurrent! Bovendien geeft Google websites die responsive zijn een hogere plaats in de zoekresultaten.

Makkelijk beheren & uitbreiden

Je website zelf bijhouden is niet moeilijk. Je logt in op backofficesysteem, past je teksten aan, voegt afbeeldingen toe of maakt een nieuw artikel. Je slaat vervolgens je werk op. Het resultaat staat direct op je website. Technische kennis is niet nodig. Jij bent dus baas over je eigen website! Mocht je aanpassingen in je website liever niet zelf doen, dan kan Websitemakerij dat voor je doen. Lees meer...

Domeinnaam en hosting | Website verhuizen

Jouw website wordt gehost bij de hostingpartij van je keuze. Websitemakerij adviseert je daarbij. Goede hosting van je website bij een betrouwbare hostingpartij hoeft niet meer te kosten dan 55 Eurocent (!) per maand. 

Heb je al een website en wil je kosten besparen door naar een andere voordeliger hostingpartij te verhuizen? Websitemakerij regelt de verhuizing van je website! Lees meer...

SSL en https

Tegenwoordig is een website met een SSL een must. Je kent wellicht onderstaand groene balkje bovenaan het venster van je internetbrowser. Websitemakerij installeert een SSL-certificaat op je website vanaf € 60. Lees meer...

SSL-certificaat joomla websites laten installeren

Vakantiehuis website voor € 650

Websitemakerij bouwt een complete en moderne vakantiehuis website voor jouw vakantiehuis of appartement voor € 650 ex. BTW. We hebben een demo website gemaakt. Zo kun je direct bekijken hoe de vakantiehuis website eruit komt te zien. Lees meer...

Neem contact met ons op

Vakantiehuis website laten maken?

Een complete en moderne vakantiehuis website voor jouw vakantiehuis of appartement maakt Websitemakerij voor € 650 exclusief BTW.